9 maanden shoot

9 Maanden shoot

Om te laten zien wat een 9 maanden shoot nou precies is had ik een 'slachtoffer' nodig die mij hierin wilde helpen. Beelden zeggen immers meer dan duizend woorden (is deze line ooit bedacht door een fotograaf ?? ;) Deze had ik vlug gevonden in mijn schoonzus nadat ze ons het geweldige nieuws vertelde. Ik vertelde haar van mijn plan en wat het in zou houden. Gelukkig zei ze ja en wat volgde waren 8 sessies waarin we veel lol hadden. Natuurlijk had ik bepaalde beelden voor ogen en sommige poses waren niet altijd even handig (zeker niet aan het einde van de zwangerschap) of complimenteus, maar Laura bracht ze elke keer weer ten uitvoer. Na de sessies de nabewerking...erg lastig als je zo veel leuke foto's hebt!!! Het resultaat is er en vanaf nu te zien op mijn site! Tx Laura voor 't supermodel-zijn tijdens de sessies, maar ook voor alle tijd en het meedenken. Je bent geweldig!!

zwangerschapshoot

Hoe trots kun je zijn :)

laat zien hoe je groeit tijdens je zwangerschap!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0