Dodge-bow

Dodge-bow    ArcheryCentre

ArcheryCentre vroeg me hun product Dodge-bow in beeld te brengen. Dus 2 weken geleden eropuit getrokken naar het landgoed van Janmiekeshoeve, een biologische melkveeboerderij, gelegen aan de rand van het mooie Laarbeek ...vergezeld door een team van geweldige boogschutters (waaronder de regerend wereldkampioene boogschieten Lita Kuppen !!!)

 

Dodge-bow is een uitdagende sport waarbij je de leuke elementen uit 2 sporten gecombineerd ziet. De precisie van handboogschieten en de tactiek uit trefbal (dodge-ball). Dodge-bow is een set die je kunt huren bij ArcheryCentre. Zij zorgen voor de materialen, uitleg en eventueel begeleiding en jullie hebben ontzettend veel lol!! Voor jong en oud en leuk gewoon voor bijvoorbeeld een middagje plezier, maar zeker ook goed inzetbaar als teambuilding. Constant tactiek bespreken, elkaar steunen, beschermen uitdagen en winnen !!!

 

Naast de lol (want het feit dat het een shoot was, geen partijtje  en er enigszins geposeerd moest worden, betekende niet dat de overwinningsdrang naar boven kwam) kregen de modellen ook enige versiering aan hun schoenen, tja Janmiekeshoeve is nu eenmaal een biologische boerderij...........Sorry :)

 

Wil je informatie over Dodge-bow stuur een mail naar info@archerycentre.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0