Anouk en Dennis

Bruiloft Anouk en Dennis

Altijd speciaal wanneer je bij zo'n bijzonder moment mag zijn in iemands leven. Enkele maanden geleden het zoontje van deze 2 prachtmensen mogen 'vangen' in een newborn-lifestyleshoot, nu mocht ik het moment vastleggen waarbij ze elkaar het  

Ja-Woord gaven. Ik heb zo genoten die dag! Ze geven elkaar zoveel warmte, vertrouwen en plezier dat ik vaak alleen maar kon glimlachen. Het weer zat niet echt mee en hebben onze outdoor locatie, die we gepland hadden op de Warande, verplaatst naar  de Cacaofabriek in Helmond. Wat is dat een mooie plek met hartelijke mensen. We bleken ook niet de enige te zijn, want er was nog een bruidsreportage gaande ...grappig. Vervolgens naar het prachtige kasteel in Helmond, mooi statig gebouw waar de huwelijksvoltrekking plaats vond. Anouk werd weg gegeven door haar vader (snik) en de kleine uk had de belangrijke taak "ringdrager" te volbrengen ;) De hele dag werd gevuld met humor en de huwelijksceremonie was hierop geen uitzondering. Een zaal vol met vrienden en familie heeft hier volop van mee kunnen genieten.... En dan, met de paraplu onder de arm, op naar het feest bij Zaal de Koning om deze bijzondere dag te vieren!!! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0