Rock 'n Roll Wedding

Marjoleine en Dennis

Deze dag zou wat betreft het weer stormachtig slecht worden, met nog flarden van de heftige orkaan Irma in ons kielzog. Dit betekende op zoek naar een vervanging voor de muziektuin in Beek en Donk waar de reportage plaats zou vinden. De verschillende opties die we vonden bleken gelukkig niet nodig te zijn, want het beloofde slecht weer maakte plaats voor een heerlijk nazomers dagje. Je krijgt wat je verdient zegt men wel eens!!! Dennis en Marjoleine trouwden deze dag klein met hun dierbaarste familie en vrienden in het gemeentehuis in Beek en Donk en hebben dit gevierd met een overheerlijke en sjieke High Tea in Parpaviljoen Laarbeek. Niet alleen een ontzettend gezellig, kleurig en knus restaurantje, ook de high tea bleek uitzonderlijk lekker en goed verzorgd. Heerlijk en gezellig gebabbeld en later die week een geweldige avond tijdens het grote feest met alle vrienden en familie in het Hofke in Handel. GENOTEN!!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Birgit (woensdag, 18 oktober 2017 20:26)

    Erg mooie foto's Lea, van een hele geslaagde dag. Super vastgelegd, een mooie herinnering aan deze dag!