Tx!!

Een bedankje   :)

Afgelopen zaterdag mijn laatste bruiloft  van dit seizoen geschoten, de content van deze en anderen volgen, maar wilde dit toch graag even delen :) ...gewoon omdat 't zo lief is. 2 Weken geleden stond er een bloemist voor de deur met een geweldig mooie bos bloemen.... je wordt daar meteen vrolijk van ook al 'weet' je dat deze niet voor jou bedoeld is.

Dus ik zeg tegen haar "oh je zit hier niet goed, ik denk dat je hierlangs moet zijn" Waarop de bloemist op ons huisnummer kijkt en alleen maar zegt "Nee hoor, lees het kaartje maar...." en loopt weg met een grote glimlach nog voordat ik iets kan vragen..... hmmm mysterieus. Mijn eerste gedachte... 'Ik heb echt heel lekker gekookt gisteren' mijn man had dat nl net ervoor laten weten in een appje. Terwijl ik naar binnen loop lees ik dat ik de prachtige bos heb gekregen van Anouk en Dennis. Ze waren zo ontzettend blij met de foto's.... nou daar krijg je toch gewoon waterige ogen van ....zo lief. Dan, terwijl de bos nog steeds haar fleurige kleuren laat zien, word ik wederom bedankt na het fotograferen van de bruiloft van Mandy en Stef met een uberschattig vetplantje......Daar word ik nou echt helemaal vrolijk van!!

                                                        Bedankt lieve-had-echt-niet-gehoeven-maar-wel-lief-bruidsparen!


Reactie schrijven

Commentaren: 0