Mandy en Stef

MAndy en Stef

Elkaar trouw beloven op 14 oktober in de Brabantse Hoeve te Volkel is natuurlijk een mooi plan. Brabantse Hoeve heeft namelijk een ontzettend mooie en knusse binnenlocatie. Daarnaast ook een prachtige en romantische buitenlocatie, maar daar gebruik van maken op een dag ver voorbij de zomer lijkt een beetje te ver gezocht.....behalve dan als je Mandy en Stef heet. 2 weken geleden mochten zij genieten van een geweldig mooie zomerse dag midden in de herfst :)  Het zonnetje zorgde ervoor dat de 27 graden werd aangetikt en Mandy en Stef met hun familie en vrienden konden hun feest vieren in de idyllische boerderijtuin van de Brabantse Hoeve. Uniek plekje waar aandacht is voor sfeer en de zorg voor een perfecte dag. Een lieflijke Volkswagen T2 oldtimer (als ik het goed heb :)), bracht hun naar dit prachtige stekkie. Heerlijk om 2 mensen zo te zien genieten van elkaar!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0