'Fly-Over' Wedding

fly-over wedding !!

Heerlijk...... een bruiloft met alles erop en eraan. De hele trouwdag was tot in de puntjes verzorgd, vanaf het 'Getting Ready" tot en met het huwelijksfeest, een dag vol rust en liefde. Het bruidspaar liet niets aan het toeval over en alle keuzes waren weloverwogen, je merkt dit gelijk wanneer je s'morgens de eerste plaatjes vastlegt tijdens het aankleden. Je voelt de rust en het vertrouwen wanneer Jan zijn ontzettend mooie en stijlvolle trouwpak met stoere trouwschoenen aantrekt, met goedkeuring van zijn moeder ;), en me even wijst op een lief klein detail in tekst op de manchetknopen. Betoverende muah (make-up and hair) door Sybilla eigenaresse van 'BeautySalon Glam' en een geweldig romantische trouwjurk met subtiele sieraden voor Lieke die geassisteerd werd door haar hartsvriendinnen (snik).  Na het hele lieve deurmomentje door naar de trouwreportage die gevolgd werd door een gezellige lunch bij Liekes ouders in Broekhuizervorst. Daar ligt ook 'Lignum Antiquum', een fraaie antiekwinkel (zeker de moeite waard om een een kijkje te gaan nemen) tevens trouwlocatie met overal mooie plekjes en hoekjes. De liefdevolle ceremonie vond daar plaats en het bruidspaar was omringt door alle vrienden en familie. In de tuinen werd de overheerlijke bruidstaart van smaakboerderij 'de Gastendonk' aangesneden om vervolgens het huwelijk in te zegenen met bubbels.

De Turfhoeve zorgde uiteindelijk voor de inwendige mens, eerst met een luxe diner om af te sluiten met een spetterend feest met nog meer vrienden en familie tot in de late uurtjes.......

Als trouwfotograaf ben je van elk moment op de hoogte zodat je voorbereid bent om alles mooi vast te leggen, ook de verassingen die het bruidspaar voor elkaar hebben. Het voelt zo bijzonder wanneer de toekomstige bruid en bruidegom het samen al zo druk hebben met de voorbereiding van hun dag tot in het kleinste detail, dan ook nog de tijd nemen om voor elkaar speciale 'kadootjes' te plannen.

Bij elke bruiloft heb ik weer kippenvel-momentjes en bij Jan en Lieke had ik deze zeker bij de bruidsspeeches van Jan en Lieke die ze voor elkaar hadden geschreven (ja, heb even een minitraantje weg moeten pinken), maar ook de speeches van zijn broers en haar vriendinnen. De 'Fly-Over' van Jan zijn collega's zal ik niet vlug vergeten. Ik wist het vliegplan en wilde het zo mooi mogelijk vast leggen, dus bij de eerste karakteristieke onmiskenbare geluiden van de helikopter ging ik de straat op. Het verkeer liet duidelijk merken niet blij te zijn met mijn zomaar-midden-op-de-weg-staan actie totdat de helikopter steeds dichterbij kwam en lager en lager begon te vliegen om Jan en Lieke geluk te wensen. De boze blikken werden verruild voor mobieltjes en even later toen het verkeer weer door mocht gaven zij het bruidspaar lofuitingen..... iedereen had gevoeld hoe bijzonder het was.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Diny Derix (dinsdag, 24 april 2018 21:30)

    Mooi stuk geschreven. Prachtige foto s. Geweldige herinneringen van een fantastische dag xxx