Newborn Carmen

Carmen

Eigenwijs :) Zo klein en al geheel een eigen willetje. Carmen vond het te heerlijk om in de armen van haar moeder te liggen (wie kan het haar kwalijk nemen). Ik neem altijd ruim de tijd voor een Newbornshoot, dit voor het geval dat de baby niet in die diepe rust kan komen. Ik laat de ouders altijd weten dat ze rekening moeten houden met verschillende uurtjes, omdat hun baby natuurlijk gewoon alles nodig heeft wat hij/ zij normaal ook nodig heeft. Voeding, knuffelen, verschonen, gevoel van geborgenheid. Soms lukt de Newbornsessie in 2 uurtjes, wat ook het fijnste is voor de kersverse moeder, je zwangerschap en bevalling vergt heel veel van je lichaam en heeft gewoon rust nodig. Maar soms lukt dat niet helemaal :)  Bij Carmen had ik de volle 4 uurtjes nodig, (geduld is een eigenschap die hoog op het lijstje moet staan bij een Newbornfotografe), maar uiteindelijk hebben we haar, het was echt teamwork ;) , ontzettend mooi op beeld gekregen.

Je wil graag meer zien?

Reactie schrijven

Commentaren: 0