werkwijze newborn

 

De Newbornsessie gebeurt bij mij in de studio, hierbij wordt gebruik gemaakt van props.

Dit zijn mandjes, kratjes, schalen, backdrops, dekentjes, wraps, mutsjes, pakjes, rokjes, tiebacks enz.

Ik probeer jullie kindje in mooie poses te brengen en hem of haar op deze bijzondere manier te vangen.

 

 

Wanneer

De newbornfotoshoot gebeurt het liefst in de 2e week na de geboorte van jullie kindje. Jullie zijn dan een beetje bijgekomen van de bevalling en dit is de tijd dat jullie baby nog lekker slaapt en zich in mooie poses laat brengen (hoe eerder dit gebeurd des te fijner dit is voor de sessie, maar later kan zeker ook nog).

 

Hoe ziet een Newbornshoot eruit

Jullie kindje bepaald het verloop van de sessie. Het ligt aan hem of haar hoe lang de shoot duurt en welke houdingen/ poses eruit komen. Ik forceer niets en volg jullie kindje in wat hij of zij aangeeft/ aan kan. Wanneer jullie mij boeken, volgt er een uitleg over hoe ik te werk ga en waar jullie aan mogen/ moeten denken.

 

Een sessie boeken

Wil je verzekerd zijn van een plekje neem dan een poosje voor jullie uitgerekende datum contact met mij op, we kunnen dan kijken of er in die periode ruimte is voor jullie sessie (ik plan een maximum aantal sessies per week, op deze manier behoud ik ruimte wanneer een kindje te vroeg of juist wat later geboren wordt). Ik reserveer jullie ruimte nadat ik het boekingsformulier Newborn ontvangen heb.

Is jullie kindje al geboren? Misschien heb ik nog een plekje vrij, mail me en ik neem contact met je op.

Je mag me bellen, maar ik ben niet altijd in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden. Het beste kun je me bereiken middels het contactformulier. Je mag me ook meteen boeken middels het boekingsformulier Newborn , geef daarop de uitgerekende datum aan. Ik neem dan contact op met jullie (wanneer ik volgeboekt zit vervalt de boeking en breng jullie daarvan op de hoogte).