Profielfoto Lea Verbruggen Fotografie

Lea Verbruggen is een portretfotografe gespecialiseerd in Newbornfotografie.

Haar thuisstudio kun je vinden in Volkel een klein dorpje vlak bij Uden.

 

Haar passie voor fotograferen ontstond al op jonge leeftijd en na het behalen van haar basisopleiding tot Fotografe aan de Fotovakschool in 2015 nam ze het besluit om haar bedrijf te starten.

Sindsdien heeft ze al vele sessies mogen verzorgen en in 2018 beloond met een bronzen award bij de RISE International Photographie Awards voor een portret :)

De verschillende genres die ze fotografeert vragen ieder om een specifieke aanpak, de vaardigheden die daar bij horen blijft ze ontwikkelen door verschillende trainingen die ze jaarlijks volgt. 

 

 

In haar portfolio vind je haar werk en kun je haar stijl ervaren. Deze is onderverdeeld in newborn, zwangerschap en portret zodat je precies datgene kunt bekijken waar je naar op zoek bent. Hiernaast fotografeert ze ook boudoir, informatie hierover kun je terugvinden op www.lv-boudoir.nl 

 

 

Ik wens je veel plezier met rondsnuffelen en wanneer je graag contact wilt of gelijk een shoot wil boeken kun je in de contactpagina het contactformulier of boekingsformulier vinden. 

Rise International awards, newborn posing.com, bronzen award, brons