Giftvoucher

Zo vaak hoor ik hoe blij mensen zijn met de foto's van hun sessie en hoe erg ze ervan genoten hebben ... dat doet me echt goed!!

Regelmatig krijg ik dan ook nieuwe klanten die via deze enthousiaste voormalige klanten een sessie bij me boeken. Natuurlijk wordt ik daar erg blij van...het is voor mij zeker 1 van de grootste complimenten die ik mag ontvangen. Ik ben hier erg dankbaar voor en ik wil als dank iets teruggeven aan mijn huidige en nieuwe klanten door middel van een Giftvoucher.

 


Heb jij een shoot bij mij gehad dan krijg je een GIFTVOUCHER. Deze giftvoucher geeft jou het recht op een Fine-Art Print van 40x30 twv 40,- wanneer jou vriend/ vriendin/ familielid/ bekende een sessie bij me afneemt. Natuurlijk is het leuk als jullie allebei iets krijgen dus de nieuwe klant krijgt 10% korting :) op hun sessie. Allebei een voordeel!!! Wanneer jullie gebruik willen maken van deze voucher, gaan jullie allebei akkoord met de onderstaande voorwaarden, deze kun je ook terug vinden onder voorwaarden

Voorwaarden

Iedere Giftvoucher is voorzien van een unieke code en wordt slechts 1 x verstrekt 

Bij elke shoot krijg je 1 Giftvoucher om te geven aan iemand die ook graag een shoot bij me wil boeken. 

De print ga ik bestellen wanneer de nieuwe klant de betaling van zijn/ haar shoot heeft voldaan.

1 giftvoucher is geldig voor 1 sessie en moet je (ingevuld) overhandigen bij je sessie

De giftvoucher is 1 jaar geldig

De giftvoucher is niet inwisselbaar voor geld

Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd en Lea Verbruggen Fotografie behoudt het recht daartoe. Blijf je na ingaan van de wijzigingen de giftvoucher gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde voorwaarden.

Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Gift vouchers neem dan even contact met ons op.