Newborn of lifestyle

Een shoot van een pasgeborene (newborn) kan op 2 manieren gebeuren.

Je kunt kiezen uit een Newborn-sessie of een Lifstyle-sessie.

Een Newborn-sessie kan bij mij in de studio of op locatie (bv bij jullie thuis) hierbij wordt gebruik gemaakt van props.

Dit zijn mandjes, kratjes, schalen, backdrops, dekentjes, wraps, mutsjes, pakjes, rokjes, tiebacks enz.

Ik probeer jullie kindje in mooie poses te brengen en hem of haar op deze bijzondere manier te vangen.

Een Lifestyle-sessie gebeurt bij jullie thuis en hierbij worden geen props gebruikt, maar volg ik jullie enigszins in jullie ritme.

Af en toe zal ik jullie en jullie kindje poseren, maar het gaat er vooral om

dat ik een stukje van deze bijzondere periode als blijvende herinnering voor jullie vastleg.

 

Wanneer

De newbornfotoshoot gebeurt het liefst in de 2e of 3e week na de geboorte van jullie kindje. Jullie zijn dan een beetje bijgekomen van de bevalling en dit is de tijd dat jullie baby nog lekker slaapt en zich in mooie poses laat brengen. 

 

Hoe ziet een Newbornshoot eruit

Jullie kindje bepaald het verloop van de sessie. Het ligt aan hem of haar hoe lang de shoot duurt en welke houdingen/ poses eruit komen. Ik forceer niets en volg jullie kindje in wat hij of zij aangeeft/ aan kan. Wanneer jullie mij boeken, volgt er een uitleg over hoe ik te werk ga en waar jullie aan mogen/ moeten denken.

 

Waar

We hebben hierin 2 mogelijkheden. De shoot kan plaats vinden in jullie eigen omgeving, dit is vertrouwd. Het is ook mogelijk om in mijn studio de shoot plaats te laten vinden. Het voordeel hiervan is dat je keuze hebt uit alle props (mandjes, backdrops, tiebacks, mutsjes, kleding enz enz), en ik heb totale controle over het licht. Wat ik van ouders terug hoor is dat ze het ook fijn vinden om thuis de boel, de boel te laten ;-)

Ik verzorg de backdrops, props, accessoires en andere zaken die nodig zijn om de mooie plaatjes vast te leggen. Wanneer jullie speciale wensen hebben dan hoor ik die graag. Het is ook mogelijk om eigen items te gebruiken, dit gaat altijd in overleg met mij.

 

Een Newbornsessie boeken

Wil je verzekerd zijn van een plekje neem dan een poosje voor jullie uitgerekende datum contact met mij op, we kunnen dan kijken of er in die periode ruimte is voor jullie sessie (ik plan een maximum aantal sessies per week, op deze manier behoud ik ruimte wanneer een kindje te vroeg of juist wat later geboren wordt).

Is jullie kindje al geboren? Misschien heb ik nog een plekje vrij, mail me en ik neem contact met je op.

Je mag me bellen, maar ik ben niet altijd in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden. Het beste kun je me bereiken middels het contactformulier. Je mag me ook meteen boeken middels het boekingsformulier, geef daarop de uitgerekende datum aan. Ik neem dan contact op met jullie (wanneer ik volgeboekt zit vervalt de boeking en breng jullie daarvan de hoogte).