Werkwijze funshoot

Bij deze shoot poseer ik helemaal niets en gaan we een leuke activiteit doen met je familie. Dit kan bv een wandeling in de bossen zijn, een middagje spelen in een mooie speeltuin of een picknick in een natuurgebied.  Heb je iets anders in gedachten laat het me weten!!

Ik houd wel van shoots die net even afwijken ;) dus heb je een leuk idee?? laat t me weten!!

Ik fotografeer terwijl jullie lekker ongedwongen bezig zijn, gezellig aan het kletsen, glijden van een glijbaan, genieten van een lekkere lunch of sleutelen aan je favoriete old-timer met je zonen.

  

Wil je toch graag een geposeerde (bv groepsfoto), dan is dat ook mogelijk maar moet je dan zelf organiseren. Ik kan hier natuurlijk wel aanwijzigingen in geven. Bij deze sessie komt alleen een lichte bewerking kijken, wil je graag iets gephotoshopt/ geretoucheerd hebben dan kan dat tegen een meerprijs.

 

 Mocht het slecht weer zijn op de dag dat de shoot geplant is dan kunnen e de datum verzetten...geen probleem!!

 

Na de shoot ga ik aan de slag....ik maak een selectie van de mooiste beelden en ga deze in lichte mate bewerken, dit duurt ongeveer 1 week.

De bestanden ontvangen jullie (nadat de factuur voldaan is) in hoge resolutie en op die manier kun je afdrukken laten maken zoals jij dat graag wil. Wil je graag prints of andere producten door mij laten verzorgen dan hoor ik dat graag! 

 

Werkwijze familieshoot

Wanneer we een datum geprikt hebben gaan we samen bekijken waar de shoot plaats gaat vinden, een mooi stukje bos een gave speeltuin of bijvoorbeeld een plek die voor jullie een speciale betekenis heeft. Mochten we een locatie buiten hebben geplant en het is slecht weer dan kunnen we de datum verzetten... geen probleem. We gaan lekker een stukje wandelen en laten de kinderen heerlijk ongedwongen spelen, rennen en lachen ondertussen ga ik jullie op verschillende plekjes poseren om zo mooie portretten van jullie als gezin/ familie te creëren.

 Na de shoot ga ik aan de slag....ik maak een selectie van de mooiste beelden en ga deze in lichte mate bewerken, dit duurt 1 tot 3 weken. De foto's komen in een galerij waaruit jullie het aantal bestanden kunnen kiezen waar jullie voor gekozen hebben, op deze manier kies je de bestanden waar jullie het meest blij van worden. Mocht je graag meer bestanden willen dan kun je deze extra bij bestellen a € 15,- per stuk.

 

De bestanden ontvangen jullie (nadat de factuur voldaan is) in hoge resolutie en op die manier kun je afdrukken laten maken zoals jij dat graag wil. Wil je graag prints of andere producten door mij laten verzorgen dan hoor ik dat graag!

 

Werkwijze Fine-art

Bij een fine-art portret komt heel veel kijken. In contact vooraf om een plan te maken wat jullie graag willen en hoe we dit kunnen bewerkstelligen vervolgens in de opname van de beelden maar ook in de nabewerking.

We gaan flink investeren in een portret waar iedereen goed op de foto staat. Dit begint al bij het contact vooraf waarin we een plan maken om precies dat beeld te krijgen wat jullie graag willen. Dan in de opname in de studio en betekent dat we goede belichting gaan gebruiken, alles uit de kast trekken om elke persoon op zijn mooist te vangen en hier een mooi harmonieus beeld gaan creëren. Als het nodig is gebruik ik technieken om verschillende foto's in elkaar te verwerken. Daarna ga ik retoucheren, dit betekent dat ik in de nabewerking alle oneffenheden ga weghalen, de mate hiervan gebeurt in overleg. 

 

De bestanden ontvangen jullie (nadat de factuur voldaan is) in hoge resolutie en op die manier kun je afdrukken laten maken zoals jij dat graag wil. Bij deze sessie adviseer ik Fine-Art prints of producten.

Wil je graag prints of andere producten door mij laten verzorgen dan hoor ik dat graag!