Werkwijze life-style

Wanneer we een datum geprikt hebben gaan we samen bekijken waar de shoot plaats gaat vinden, een mooi stukje bos een gave speeltuin of bijvoorbeeld een plek die voor jullie een speciale betekenis heeft. Mochten we een locatie buiten hebben geplant en het is slecht weer dan kunnen we de datum verzetten... geen probleem. We gaan lekker een stukje wandelen en laten de kinderen heerlijk ongedwongen spelen, rennen en lachen ondertussen maak ik foto's en hier en daar probeer ik met kleine trucjes jullie op een spontane manier te vangen.

Het is vooral belangrijk dat jullie van elkaar genieten!!

 Na de shoot ga ik aan de slag....ik maak een selectie van de mooiste beelden en ga deze in lichte mate bewerken, dit duurt 1 tot 3 weken. De foto's komen in een galerij waaruit jullie het aantal bestanden kunnen kiezen waar jullie voor gekozen hebben, op deze manier kies je de bestanden waar jullie het meest blij van worden. Mocht je graag meer bestanden willen dan kun je deze extra bij bestellen a € 10,- per stuk.

De bestanden ontvangen jullie (nadat de factuur voldaan is) in hoge resolutie en op die manier

kun je afdrukken laten maken zoals jij dat graag wil.

Wil je graag prints of andere afdrukken door mij laten verzorgen dan hoor ik dat graag!

 

Werkwijze Fine-art

Bij een fine-art portret komt heel veel kijken. In contact vooraf om een plan te maken wat jullie graag willen en hoe we dit kunnen bewerkstelligen vervolgens in de opname van de beelden maar ook in de nabewerking.

We gaan flink investeren in een portret waar iedereen goed op de foto staat. Dit begint al bij het contact vooraf waarin we een plan maken om precies dat beeld te krijgen wat jullie graag willen. Dan in de opname in de studio en betekent dat we goede belichting gaan gebruiken, alles uit de kast trekken om elke persoon op zijn mooist te vangen en hier een mooi harmonieus beeld gaan creëren. Als het nodig is gebruik ik technieken om verschillende foto's in elkaar te verwerken. Daarna ga ik retoucheren, dit betekent dat ik in de nabewerking alle oneffenheden ga weghalen, de mate hiervan gebeurt in overleg.