Modelcall

Graag onderstaande gegevens invullen


Soms wil ik iets nieuws uitproberen en werk dan op tfp basis met modellen/ testpersonen. Heb je ook interesse en wil je graag samen werken met mij vul dan onderstaand formulier in. Je komt dan in mijn portefeuille en neem contact op wanneer ik iets wil testen, Met het invullen van dit formulier ga je akkoord dat de fotografe de foto's gebruikt op haar website / gebruikt op social media / gebruikt voor eventuele contests in de toekomst. Wanneer je uitgenodigd wordt voor de modelcall krijg je een contract toegezonden welke je moet ondertekenen voor de sessie.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Met het invullen van dit formulier ga je akkoord dat de fotografe de foto's gebruikt op haar website / gebruikt op social media / gebruikt voor eventuele contests in de toekomst. Wanneer je uitgenodigd wordt voor de modelcall krijg je ook een contrakt toegezonden welke je moet ondertekenen voor de sessie.

Nadat je dit formulier hebt ingevuld en opgestuurd neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om het een en ander door te nemen. Tot snel !!!