Super goede fotograaf, heel vriendelijk, behulpzaam en bekwaam.

Ze komt met goede adviezen qua de beste fotoplek, de beste poses, welke shoot het beste past, etc.

Ze is erg flexibel in je wensen en behoeftes. Ze denkt met alles goed mee. Ze is go with the flow in het moment. Wat gaat gaat en wat niet gaat is jammer maar niet erg.

Je krijgt heel veel foto's voor wat je moet betalen, dus de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.

Indien nodig kan ze foto's ook erg goed bewerken. Je ziet er niets van dat het is bewerkt. Voorbeeld: Iemand die zijn ogen dicht heeft, kan ze zo shoppen van een andere foto dat die persoon de ogen wel open had en dan lijkt het alsnog net echt. Heel knap!

Ik heb fotoshoots bij anderen fotograven gedaan, maar ik vind haar de beste en fijnste.


 

 

 

 

Lea heeft van onze familie foto’s gemaakt op de prachtige paarse Slabroekse heide. En wat zijn we blij met het resultaat! De communicatie vooraf en nadien verliep heel prettig en tijdens de shoot stuurde Lea ons goed zonder te aanwezig te zijn. Ze gaf ons alle ruimte en nam de tijd de kinderen op hun gemak te stellen. We hebben de shoot last-minute kunnen plannen, heel fijn dat Lea zo flexibel was.


 

 

 

 

Zojuist hebben we de foto's ontvangen van de zwangerschapsshoot en we hadden het niet verwacht maar ze zijn echt fantastisch! Het was ook nog eens een hele leuke middag met complimenten aan Lea. Door haar manier van werken waren wij erg relaxed, we kregen veel tips en ze nam echt uitgebreid de tijd voor ons:) Kortom een hele leuke ervaring en ik kan het iedereen aanraden!!!


 

 

 

 

 

It’s me .... Zo vreemd om als fotograaf zelf voor de camera te staan. Maar de branding shoot met  Lea Verbruggen Fotografie was echt fijn en relax. Het was zo de moeite waard.! Thnx Lea! 


 

 

 

 

 

 

Nogmaals super bedankt voor de leuke en gezellige dag!! En wat een geweldig resultaat!! Ik ben er echt zo super blij mee!! Het is nog zoveel mooier geworden, dan dat ik gehoopt had!! 


 

 

 

 

Zo blij met deze foto’s van Lea Verbruggen Fotografie. Deze zijn gemaakt voor mijn bedrijf BinnenPret. Eerst samen overlegd welke sfeer, setting en locatie. Daarna een dag shoot gehad. Een super bijzondere ervaring. Zo blij met het resultaat. Lea zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt ook al is het gek om voor de camera te staan. Een echte aanrader voor elke ondernemer.


 

 

 

 

 

Wat een prachtige foto’s heeft Lea gemaakt tijdens onze zwangerschapsshoot! Van te voren al goed besproken wat voor foto’s we mooi vonden, maar ze zijn nog mooier geworden. Lea nam alle tijd voor de shoot en stelde ons enorm op ons gemak! Zelfs mijn vriend die foto’s haat vond het een leuke ervaring! Prachtige herinnering aan deze bijzondere periode in mijn leven! Dankjewel Lea!


 

 

 

 

 

Vorige week een shoot gehad in de salon, super trots op het eindresultaat!


 

 

 

 

 

 

         Erg fijn om bij Lea voor de camera te staan en ze schiet ook nog eens pracht foto's!