Voorwaarden

Bij de boeking gaat de klant akkoord met de hieronder beschreven algemene voorwaarden: 

 

Nabewerking

Na de sessie gaat de fotografe de foto's selecteren en bewerken, dit neemt enige tijd in beslag. Het selecteren is een nauwkeurig proces waarbij de fotografe alles in afweging neemt (compositie, belichting expressie enz). Na de selectie wordt elke foto bewerkt.

De klant krijgt een galerij met alleen deze foto's en het is niet mogelijk om de andere foto's te zien danwel te bemachtigen.

 

Betaling sessie

De factuur/aanbetaling dient voldaan te zijn zoals aangegeven danwel afgesproken met de fotografe.

 

Betaling Producten

Fotoproducten zoals afdrukken, canvassen, fotoboekjes, cadeaubonnen, enz. worden besteld bij de leverancier na ontvangst van betaling. Wanneer fotoafdrukken, canvassen e.d. beschadigd ontvangen worden dient de klant dit binnen 2 dagen kenbaar te maken aan de fotografe. De fotografe werkt met een professioneel gekalibreerd beeldscherm voor optimale kleur-bewerkingen. De leveranciers van fotoproducten zijn met grote zorg geselecteerd. Er zullen daarom geen of slechts zeer minimale kleurverschillen optreden. De fotografe is niet verantwoordelijk wanneer het eindproduct afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van de klant. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beeldscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm, waardoor de klant op zijn/haar beeldscherm de kleur en of helderheid van de foto’s anders kan ervaren. De klant heeft in dit geval geen recht op een nieuw product, terugstorting van de betaling of een andere vergoeding.

 

Auteursrecht van de Foto's

Het auteursrecht van de foto’s blijft ten alle tijden bij de fotografe. Bij aanschaf van de digitale ‘hoge resolutie’ bestanden heeft de klant alleen het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het gebruik van de bestanden door derden op wat voor manier dan ook is verboden.

 

PUBLICATIE

Lea Verbruggen Fotografie behoudt zich het recht om elke foto te gebruiken in elke vorm zij wenst, zoals bijvoorbeeld marketing, adverteren, reproduceren en anders, tenzij de klant voorafgaand aan de sessie middels het boekingsformulier kenbaar maakt dit niet te willen. Bij aanschaf van de digitale ‘hoge resolutie’ bestanden heeft de klant alleen het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het gebruik van de bestanden door derden op wat voor manier dan ook is verboden tenzij schriftelijk anders overeengekomen met de fotografe Lea Verbruggen.

 

Privacy & Persoonsgegevens

 Lea Verbuggen Fotografie zal nooit persoonlijke gegevens, zoals adres, geboortedatum, telefoonnummer openbaar maken of doorgeven aan derden tenzij dit vooraf overlegd is met en goedgekeurd door de klant. 

 

refferal / giftvoucher

De nieuwe klant moet de naam van de referral invullen op het boekingsformulier.

De bestaande klant krijgt de E-giftvoucher wanneer de nieuwe klant de betaling van zijn/ haar shoot heeft voldaan.

De giftvoucher is 1 jaar geldig

De giftvoucher is niet inwisselbaar voor geld

Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd en Lea Verbruggen Fotografie behoudt het recht daartoe.

Blijf je na ingaan van de wijzigingen de giftvoucher gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde voorwaarden.

Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de giftvoucher neem dan even contact met ons op.

De korting/giftvoucher kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingen/ aanbiedingen.